Få nyheder og inspiration om medarbejdertrivsel

Tilmeld dig GAIS’ nyhedsmail og få viden om trivselsarbejde, medarbejderengagement og GAIS platformen.

Mailen udkommer 8-10 gange årligt og kan til enhver tid afmeldes.

Balance i livet med hjemmearbejde

Balance i livet – hvordan pandemien blev et forstørrelsesglas

Grænserne mellem arbejdstid og øvrig tid er med coronapandemien blevet mere udvisket. Mange af os har en indre dialog og forhandling med os selv om, hvor grænsen mellem arbejdstid og øvrig tid skal gå.

Læs mere
Forventninger presser balancen hos medarbejdere

Forventninger presser balancen

Hvad har særlig betydning for, at vi oplever et arbejdsliv i balance? Fleksiblitet mellem arbejdsliv og privat, eget og andres forventninger er blandt de ting, der i høj grad spiller ind.

Læs mere
Rapport omkring arbejdslyst gør samfundet bedre og rigere

Arbejdslyst gør samfundet bedre og rigere

God arbejdslyst er godt samfundssind! Ny rapport viser, at løfter vi arbejdslysten i Danmark med 1 point, er gevinsten for samfundsøkonomien 47,6 mia. kr. om året.

Læs mere
Skab i fælleskab den enkeltes gode arbejdsdag

Skab i fællesskab den enkeltes gode arbejdsdag

Kan I tilgodese både fællesskabets og individuelle behov på din arbejdsplads? Måske er det et paradoks. Men at skabe den gode arbejdsdag for både dig og dine kollegaer er en opgave for fællesskabet.

Læs mere
Regitze Siggard

Interview med Regitze Siggard

Vi har bedt trivselsekspert Regitze Siggaard om at komme med hendes bud på, hvordan HR ser ud i 2022. Hun mener, at vi skal give selve fundamentet et eftersyn og have fokus på medarbejdernes indre motivation.

Læs mere
Mind lederne om værdien af trivsel

I HR skal vi minde lederne om værdien af trivsel

Hos den landsdækkende tandlægekæde, tandlægen.dk har de den seneste tid været på en rejse for at skabe trivselskultur og komme væk fra gamle, tunge målinger. Vi har spurgt HR-ansvarlig Sacha Gydensen, hvad deres fokusområder er for 2022.

Læs mere