Partnere der hjælper med at forbedre arbejdslysten | GAIS platformen

Sammen om
at skabe arbejdslyst

Med GAIS drømmer vi om at skabe en bevægelse, hvor langt flere arbejdspladser har fokus på og arbejder vedvarende på at udvikle trivslen.

En hel række kompetente og forskelligartede aktører samarbejder med os om denne sag. Sammen udgør vi et slags økosystem af viden og kompetencer.

“Hos Jobindex mener vi, at mere jobglæde i hverdagen gør alle til vindere. Med GAIS er det nemt for virksomheder at måle arbejdslysten og integrere det i virksomhedsprofilen på Jobindex”

Berit Egholm, marketingdirektør, Jobindex

Udviklingspartner

 

Vi tror på samskabelse og synergi. Derfor indgår vi udviklingssamarbejder med forskellige typer af større aktører.

Udviklingssamarbejdet kan fx bestå i fælles generering af viden og best practice, udvikling af GAIS-platformen eller fælles udbredelse af trivsels-dagsordenen og GAIS.

Skriv til os på partner@gais.dk, hvis I er interesserede i at vide mere om et GAIS Udviklingspartnerskab. Så kontakter vi jer til en uddybende snak.

 

Ambassadør

 

GAIS’ ambassadører deler drømmen om at udbrede viden og erfaring om trivsel. Det gør de ved at koble egen viden og ekspertise sammen med andres, bringe GAIS i spil og sætte arbejdslyst på dagsordenen i samfundet, på arbejdspladser og hos den enkelte.

Som en del af samarbejdet bliver ambassadøren tilbudt onboarding i GAIS og den tænkning og grundlag, der lægger bag.

Ambassadøren modtager også nyhedsmails med ny viden om trivsel.

 

Mød vores
GAIS Ambassadører