Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål, feedback eller bare brug for at komme i kontakt med os? Så er du kommet til rette sted.
Kontakt os herunder, og vi vender hurtigt tilbage.

Skriv til os

Mangler du svar på noget om GAIS eller gerne vil i kontakt med os? Så tøv ikke med at række ud til os. 
Vi vil gerne høre fra dig!

Support

Bruger du GAIS-platformen og har brug for hjælp eller spørgsmål? 
Tag et kig og find svar i vores guides i supportområdet eller skriv til os på support@gais.dk.

 

Book en præsentation

Lad os vise dig, hvordan GAIS-platformen fungerer, og hvordan den kan hjælpe jer. Vi glæder os til at tage en snak med udgangspunkt i jeres behov – helt uforpligtende. 

 

Kontakt GAIS hvis du har brug for hjælp

Skriv til GAIS

Er der noget, du mangler svar på? Vi vil gerne høre fra dig. 
Brug formularen herunder
for at kontakte os.
Vi glæder os til at høre fra dig!

Ofte stillede spørgsmål om GAIS Så svarene her

GAIS står for God Arbejdslyst Indeks Score. GAIS er en trivselsplatform, hvor vidensgrundlaget bygger på mange års forskning fra God Arbejdslyst Indeks.

GAIS er en trivselsplatform, der hjælper virksomheder og individer med at forbedre trivsel og engagement. Platformen tilbyder en bred vifte af målingstyper og værktøjer til at måle, forstå og forbedre trivsel på arbejdspladsen.

GAIS tilbyder forskellige målingstyper, bl.a. dybdegående GAIS trivselsmåling, Quick GAIS, APV-måling og ledelsesmåling.
Målingerne kan laves med den frekvens, der passer til jer, fra hyppige real-time målinger til årlige målinger.
Målinger giver jer en værdifuld indsigt i, hvor der kan sættes handlinger i gang for at skabe et bedre arbejdsmiljø og øge medarbejdernes trivsel, engagement og fastholdelse.

Det er gratis at lave en personlig profil og en begrænset virksomhedsprofil. Dette kalder vi GAIS Basic. For adgang til den fulde platform tilbyder vi forskellige abonnementer. Læs mere om GAIS priser, abonnementer og løsninger her.

GAIS APV (arbejdspladsvurdering) er en all-around løsning til den lovpligtige APV.
Her kan I kortlægge jeres arbejdsmiljø, igangsætte handlinger og udarbejde handlingsplaner. APV-løsningen lever op til Arbejdstilsynets krav og anbefalinger. 

Med GAIS får I både APV og trivselsmåling på ét sted, så I kan gøre tingene nemmere. Det bliver derfor mere overskueligt, fordi I kan håndtere både arbejdsmiljø og trivsel samlet.

GAIS bidrager til at forebygge mistrivsel og styrker medarbejdernes engagement og motivation. GAIS skaber værdi for hele organisationen ved at inddrage alle led i organisationen i trivselsarbejdet. Medarbejderne får en personlig rapport med viden og værktøjer til at forbedre arbejdslysten. 

Skab en trivselskultur med GAIS, hvor I gør dialogen om medarbejdertrivsel konkret og kontinuerlig, når I arbejder med arbejdsmiljøet.
Vi ved fra forskningen, at bedre arbejdslyst og trivsel kan ses på bundlinjen, skaber bedre fastholdelse i job og reducerer antallet af sygedage.

GAIS fokuserer på de 7 faktorer, der har en særlig betydning for arbejdslysten. Faktorerne er mening, mestring, balance, resultater, ledelse, medbestemmelse og kolleger. Disse 7 faktorer gør medarbejdertrivsel konkret, så jeres arbejde og dialog arbejder hen mod en helstøbt og trivselsfremmende arbejdsplads. Læs mere om de 7 faktorer her.