Brug GAIS til at skabe handling og forandring

En måling kan ikke stå alene. Den flytter ikke noget i sig selv. Handlinger skaber forankring og forandring.
GAIS understøtter handling og forandring efter målingerne.

Både ledere og den enkelte medarbejder får målrettede værktøjer og guides. GAIS Handlinger gør det nemt at igangsætte, følge op og skabe overblik over handlinger og indsatser.

Skab handling og forandringer i trivslen med GAIS

GAIS Handlinger
- igangsæt og følg op på indsatser

Med GAIS Handlinger er det let og effektfuldt at sætte initiativer i gang ud fra den viden, I får i målinger. Analysér data og opret handlinger, der knytter sig specifikt til identificerede udfordringer.
GAIS Handlinger gør det nemt at gå fra viden til handling.

 • Igangsæt og følg op: Opret handling, sæt en deadline, lav delopgaver, vælg ansvarlig og del handlingen med relevante personer.

 • Bevar overblik: Hav overblik over alle igangværende og afsluttede handlinger på tværs af både organisation og målingstyper i GAIS.

 • Samarbejd på tværs: Samarbejd på tværs i organisationen om opgaver og delopgaver og skab større sammenhængskraft.

Målrettede værktøjer og guides
- bliv klædt på til udvikling

Alle målinger bliver fulgt op af målrettede værktøjer og guides til både den enkelte leder og medarbejder. Få konkret viden og redskaber til at arbejde konstruktivt med det, der halter. GAIS aktiverer alle parter i at tage selvstændigt ansvar for trivslen.

Brug de konkrete øvelser og værktøjer til at arbejde med trivslen på en meget praktisk måde. Der er øvelser og værktøjer målrettet både gruppen/teamet og den enkelte medarbejder.

Skab handling og forandring med GAIS - efter målingen får I målrettede værktøjer til både medarbejdere og team

Få ny viden om et specifikt emne via korte artikler og trin-for-trin guides. Medarbejdere og leder bliver præsenteret for artikler og guides, der udspringer direkte af deres målings resultater.

Få målrettede guides og værktøjer til at arbejde med trivslen efter en måling

Gå mere i dybden med brugervenlige, digitale læringsprogrammer af 30-60 minutters varighed. GAIS læringsprogrammer er målrettet både ledere og medarbejdere.

Læringsprogrammer i GAIS skaber forandring og forankring i trivslen

Bliv klogere via miniforedrag, der består af powerpoint med speak. Miniforedragene sætter et specifikt emne i perspektiv og giver plads til refleksion hos både medarbejdere og ledere.

Skab handling og forandring i trivslen med guides og værktøjer
Previous slide
Next slide

GAIS læringsprogrammer
- engagér medarbejderne i egen læring

GAIS læringsprogrammer er afgrænsede forløb om specifikke emner. Programmerne varer 20-60 minutter og består af fire til seks delelementer, der kombinerer teori og praksis.

Indholdet er designet til at engagere medarbejdere og ledere i refleksion over egen praksis. Tag et GAIS læringsprogram lige efter endt måling eller gå til og fra, som det passer bedst.

Certificerede GAIS-konsulenter
Få en ekstern sparringspartner

En GAIS trivselsmåling kan åbne for komplekse problemstillinger. Har I behov for en ekstern sparringspartner, anbefaler vi, at I tilknytter én af vores certificerede konsulenter. En GAIS-certificeret konsulent kan med indgående kendskab til GAIS-platformen hjælpe jer med at følge op med konkret handling, der passer til jeres behov.

Vi har 60+ tilknyttede konsulenter. Udover at de alle har særlige kompetencer i brugen af GAIS, har de  konkret erfaring og ekspertise inden for bl.a.:

 • Ledelsessparring
 • Strategisk rådgivning
 • Medarbejderudvikling
 • Kulturanalyse
 • Talentudvikling,
 • Facilitering af trivselsforløb og workshops.
Skab dialog om trivsel

GAIS dialog
Start den udviklende samtale

Udvikling og forandring starter ofte med dialog. Med GAIS Dialog har leder og medarbejder mulighed for at indgå i samtale på baggrund af den feedback, medarbejderen har afgivet i GAIS-målingen.

Dialogen foregår i et anonymt chatroom, med mindre medarbejderen vælger at give sig til kende. Filtrér kommentarer og dialoger efter:

 • Faktor: hvilket emne dialogen knytter sig
 • Status: om der er ubesvarede kommentarer
 • Favoritter: Markér de dialoger, der kræver opfølgning

Jeg vil gerne høre mere om GAIS

Book et demomøde, hvor vi viser dig den personlige GAIS-rapport, virksomhedsrapporten og fortæller, GAIS kan være med til at lette jeres trivselsarbejde.

Udfyld formularen, og vi kontakter dig snarest.