Gratis e-bog

Få en nem start på en succesfuld trivselsproces

“Trivsel er fluffy og svært at gå i gang med”, tænker du måske? Det behøver det ikke at være. Med den rette portion viden og forberedelse kan arbejdet med trivsel blive konkret, relaterbart og et fælles ansvar i hele organisationen. Med denne e-bog vil vi give dig et par konkrete håndtag og tips til at komme godt og nemt fra start i jeres trivselsarbejde.

Udfyld formularen, så lander e-bogen snart i din indbakke.

Sådan kommer du nemt i gang med trivselsarbejdet

God arbejdslyst er god forretning!

Når mennesker trives på arbejdet, smitter det af på livskvaliteten, og for arbejdspladsen kan gevinsterne ses på bundlinjen i form af lavere sygefravær, højere fastholdelse af dygtige medarbejder og højere motivation og engagement.
Det betaler sig at arbejde med trivslen med et vedvarende fokus – så lad os sætte
fokus på, hvordan I kommer nemt og godt i gang.

Denne e-bog er designet til at give dig praktiske værktøjer og tips, som vil gøre det nemt for dig at komme godt i gang med at arbejde med trivsel.

Vedvarende trivselsproces

Få mere inspiration om medarbejdstrivsel

Seniorer

Seniorer har lyst til at blive på arbejdsmarkedet

Mange seniorer har faktisk lyst til at blive på arbejdsmarkedet efter pensionsalder. Fleksibilitet, anerkendelse, øget ansvar, tro på egne evner og afliving af fordomme er blandt de ting, der driver lysten til at blive.

Få alle involveret i trivselsarbejdet - også de medarbejdere der ikke til dagligt arbejder ved et skrivebord

Få alle typer af medarbejdere med i trivselsarbejdet

Arbejdet med trivsel og engagement på arbejdspladsen bliver bedst, når alle er med og inkluderet. Men hvordan får man inkluderet de medarbejdere, der ikke arbejder digitalt til hverdag, i en trivselsmåling eller APV? Få konkrete ideer til løsninger her.