Tag en snak om arbejdslysten
med dialoghjulet
Det er vigtigt at være bevidst om, hvad der påvirker den enkeltes arbejdslyst positivt og negativt. Og det er afgørende at være i dialog med andre om det. Dialog er nemlig afsættet for at kunne bakke hinanden op, både hvor det går godt med arbejdslysten – og der hvor det halter.
Brug GAIS Dialoghjul som afsæt for en god snak om trivsel på arbejdspladsen. Værktøjet kan for eksempel bruges i 1:1-samtaler, teamsnakke og lederdialoger.
Download dialoghjulet gratis her.
Udfyld formularen herunder, så lander der snart et dialoghjul i din indbakke.
Vi ønsker dig mange gode dialoger om jeres trivsel på arbejdet.

To-vejs medarbejderfeedback: Gør det til en gamechanger for trivsel
Når de fleste hører “medarbejderfeedback”, tænker de på MUS-samtaler eller tilfældige kommentarer fra en leder. Men det er kun halvdelen af historien. De mest succesfulde organisationer forstår, at feedback går begge veje. Det er en tovejs kommunikation. Og nogle gange ...
Læs mere
Medarbejderengagementet falder. Sådan vender I udviklingen.
Kan vi tillade os fortsat at tale om medarbejderengagement og trivsel i en verden, hvor erhvervslivet føles mere usikkert?Ja, absolut! Når medarbejdere er engagerede, er de mere produktive på arbejdet. De har færre sygedage og skaber mere værdi. De opbygger ...
Læs mere
Neurodiversitet på arbejdspladsen: Gør forskellighed til en fordel
Inklusion af neurodivergente på arbejdspladsen styrker trivsel og produktivitet. Læs hvordan man kan gøre forskellighed til en fordel!
Læs mere
Feedback – ofte og i rigelige mængder, tak!
God feedback skaber faglig og menneskelig udvikling. Bliv klogere på, hvordan tre typer af feedback imødekommer forskellige psykologiske behov. Og hvorfor unge ser hyppig feedback som en selvfølgelighed.
Læs mere
Mening vinder – de unge vil gøre en forskel
De unge vil bidrage og flytte noget for både sig selv, arbejdspladsen og samfundet. Men pas på den store dræber - organisatoriske beslutninger, der ikke giver mening!
Læs mere
Trivsel skabes sammen, men rollerne er forskellige
Det er et fælles ansvar at skabe en trivselskultur i en organisation. Alle skal være med og løfte med - men rollerne og ansvaret er forskellige.
Læs mere