Tag en snak om arbejdslysten
med dialoghjulet

Det er vigtigt at være bevidst om, hvad der påvirker den enkeltes arbejdslyst positivt og negativt. Og det er afgørende at være i dialog med andre om det. Dialog er nemlig afsættet for at kunne bakke hinanden op, både hvor det går godt med arbejdslysten – og der hvor det halter. 

 

Brug GAIS Dialoghjul som afsæt for en god snak om trivsel på arbejdspladsen. Værktøjet kan for eksempel bruges i 1:1-samtaler, teamsnakke og lederdialoger.

 

Download dialoghjulet gratis her.
Udfyld formularen herunder, så lander der snart et dialoghjul i din indbakke. 

Vi ønsker dig mange gode dialoger om jeres trivsel på arbejdet. 

Live Benchmark - følg trivslen og sammenlign direkte med virksomheder i jeres branche

Live Benchmarks – inspiration til udvikling

Med GAIS Live Benchmarks giver vi virksomheder mulighed for at følge udviklingen i trivslen direkte sammenlignet med udviklingen i deres branche.
Læs mere
Seniorer

Seniorer har lyst til at blive på arbejdsmarkedet

Mange seniorer har faktisk lyst til at blive på arbejdsmarkedet efter pensionsalder. Fleksibilitet, anerkendelse, øget ansvar, tro på egne evner og afliving af fordomme er blandt de ting, der driver lysten til at blive.
Læs mere
Få alle involveret i trivselsarbejdet - også de medarbejdere der ikke til dagligt arbejder ved et skrivebord

Få alle typer af medarbejdere med i trivselsarbejdet

Arbejdet med trivsel og engagement på arbejdspladsen bliver bedst, når alle er med og inkluderet. Men hvordan får man inkluderet de medarbejdere, der ikke arbejder digitalt til hverdag, i en trivselsmåling eller APV? Få konkrete ideer til løsninger her.
Læs mere
GAIS-whistleblower

Whistleblower: Alt du behøver at vide

Næsten halvdelen af os kender til at lave “skyggearbejde”. Skyggearbejde kan på den korte bane opleves tilfredsstillende - men på den længere bane er det opslidende. Kom med bagom fænomenet og nye tal om omfanget.
Læs mere
Farvel til quiet quitting - få højt medarbejderengagement

Farvel til quiet quitting – få engagerede medarbejdere

Virksomheder, der lykkes med at mindske fænomenet quiet quitting, får engagerede medarbejdere, der skaber succes for arbejdspladsen. Lær mere om quiet quitting, og hvordan I får højt medarbejderengagement.
Læs mere
Integration til whistleblowersystem

GAIS tilbyder integration til whistleblower-systemer

En god whistleblowerordning er vigtig - og nu også lovpligtig. Uanset om jeres virksomhed allerede har en ordning eller mangler én, kan GAIS hjælpe på vej med anbefaling og integration.
Læs mere