Nye frekvenser og personlig rapport i GAIS 3.0

Den største opdatering i GAIS’ historie giver masser af nye muligheder for at udvikle trivslen for både virksomheder og individer.
Nye frekvenser og personlig rapport i GAIS

Trivsel og arbejdslyst er et vigtigt fokus for virksomheder i dag. Men virksomheder står i forskellige situationer og har forskellige behov og ressourcer. Derfor har et hovedfokus i den nyeste version af GAIS været at understøtte forskellige virksomheders virkelighed, når det kommer til at igangsætte og vedligeholde et kontinuerligt trivselsfokus hen over året.

Nye frekvenser og puls-målinger

Med GAIS 3.0 introducerer vi en stribe af nye målingstyper og frekvenser. Puls-målinger er hyppige målinger, hvor GAIS løbende indsamler besvarelser. Da puls-målinger udsendes hyppigere, har vi samtidigt brudt det store GAIS-spørgeskema op, så alle spørgsmålene bliver fordelt i mindre bidder per gang. Det betyder, at GAIS automatisk balancerer frekvensen og antallet af spørgsmål, så man minimerer metaltrætheden ved spørgeskemaer. Uanset om behovet er en ugentlig, månedlig, kvartalvis, årlig eller en helt femte frekvens for måling, giver GAIS fuld fleksibilitet til at tilpasse målingen løbende.

Korte Quick-målinger

En helt anden målingstype har også set dagens lys, nemlig Quick-målingen. Både virksomheden og den enkelte kan tage en Quick GAIS, som er en kort måling med blot ni spørgsmål, der giver et hurtigt overblik, men ikke går i dybden.

Med Quick GAIS kan man få en overordnet fornemmelse af, hvordan det står til med arbejdslysten fordelt på de syv faktorer. Quick-målingens resultat kan dermed give en indikation af behovet for at tage en fuld GAIS-måling, hvor flere nuancer kommer med.

Ny personlig rapport giver overblik og indsigt

Den personlige måling og rapport har altid været en unik del af GAIS’ samlede løsning. Både for medarbejderen, der bliver inviteret til en måling på sin arbejdsplads og for den enkeltperson, der tager en GAIS-måling på egen hånd, er vores ambition at inspirere og give indsigt og mulighed for personlig udvikling. 

Derfor har vi skabt en hel ny personlig rapport, der hurtigt giver relevant viden om arbejdslysten for den enkelte og inspirerer med handlinger og værktøjer – alt sammen baseret på den enkeltes egne svar. 

Den nye personlige rapport indeholder derfor både en indsigtsside med masser af helt nye små og større øvelser og anbefalinger og en overbliksside med alle de konkrete besvarelser.

Nye frekvenser og personlig rapport

Et hav af nye funktioner og forbedringer

Størstedelen af GAIS har med version 3.0 fået en stor portion kærlighed og en grundig hovedrengøring, hvor det var nødvendigt. Vi har fx givet MitGAIS – den første side, man møder, når man logger ind – et helt nyt look, hvor vi trækker de aktuelle invitationer, dialoger og den seneste aktivitet frem i et overskueligt overblik. Vi har samlet alle kommentarer og dialoger i et nyt Dialogcenter. I den personlige måling er onboardingen forkortet og strammet op, og det er nu muligt at give kommentarer som egne noter. Og meget, meget mere.

Tak for al feedback og ideer, vi modtager fra alle jer. Det er uvurderligt og hjælper os til at gøre GAIS til en trivselsplatform, der reelt skaber mere arbejdslyst og engagement for endnu flere.

Vi håber, I vil tage godt imod alle de nye forbedringer. God arbejdslyst!

Andre indlæg

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

Der findes ikke et quick fix til bedre trivsel. Desværre. Hvis man oprigtigt ønsker at forbedre trivslen, skal man sætte ind med vedvarende fokus og kulturarbejde.