Hvad er god arbejdslyst? | GAIS - forandrer arbejdslyst

Det handler om
at have god arbejdslyst!

Arbejdslyst handler om at trives på sit job og være motiveret for at gå på arbejde.

Det kan vi måle helt konkret baseret på forskningen fra God Arbejdslyst Indeks, der systematisk gennemgår de syv vigtigste faktorer for arbejdslysten.

Uanset om du gerne vil være klogere din egen arbejdslyst og udviklingspunkter, eller om du er en del af en virksomhed, hvor I gerne vil arbejde med trivsel, så kan I bruge GAIS.

 

Arbejdslystens vigtigste faktorer

Arbejdslyst ser forskellig ud fra menneske til menneske. Alligevel viser forskning, at der især er syv faktorer, der har betydning for arbejdslysten:

 

GAIS står på et solidt grundlag

GAIS bygger på en dansk, forskningsbaseret og valid model for, hvad der har betydning for arbejdslysten. 

GAIS tager afsæt i de faktorer, spørgsmål, datagrundlag og analyser, der siden 2015 er forfinet gennem arbejdet med God Arbejdslyst Indeks, som Videncenter for God Arbejdslyst står bag i samarbejde med Kantar Gallup.

God Arbejdslyst Indekset er udviklet af:

Værdien af arbejdslyst

Der er god fornuft i at arbejde aktivt og målrettet med at forbedre arbejdslysten. Al forskning viser, at det betaler sig at arbejde med trivsel, og at det har en markant positiv effekt på engagement, motivation og kreativitet. Og det smitter af på både kunder, brugere og evnen til at tiltrække og fastholde de rigtige medarbejdere.

Desuden er der en klar sammenhæng mellem trivsel og lavere sygefravær. GAIS gør det nemt at komme i gang med at arbejde med trivsel og kan hjælpe jer i gang i dag.