GAIS indeholder nu også fuld APV-måling

Nu kan virksomheder og organisationer lave en fuld arbejdspladsvurdering (APV) i GAIS-platformen. Trivselsmålinger og APV samlet i ét system sparer tid og skaber synergi.
APV-måling i GAIS

I GAIS vil vi gerne gøre det nemt for alle at måle og arbejde med medarbejdertrivsel. Det kan være besværligt og tidskrævende for HR og ledelse at jonglere trivselsmålinger og den lovpligtige APV i flere forskellige systemer. Derfor introducerer vi APV og trivselsmåling i ét og samme system.

APV og trivselsmåling supplerer hinanden

Selvom det er to forskellige målingstyper, supplerer APV og trivselsmålinger hinanden. Løbende GAIS-målinger kan forebygge og afhjælpe udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø, så ildebrande ikke først identificeres i den sjældnere APV-måling. Med GAIS-målingerne kan man også løbende følge effekten af de indsatser, man iværksætter i forlængelse af APV´en. 

Visuel og enkelt opbygget

En fuld APV-måling i GAIS-platformen er i store træk bygget op som den kendte GAIS-måling. Det betyder, at det er intuitivt og nemt både at opsætte målingen og at aflæse resultaterne. Som i GAIS-målingen kan man både få en digital og downloadet virksomhedsrapport og de udsnitsrapporter, man ønsker. Så snart der er fem besvarelser, kan man følge dataindsamlingen live.

Hele vejen rundt om arbejdsmiljøet

APV´en i GAIS måler på fire faktorer: Psykisk arbejdsmiljø, fysisk arbejdsmiljø, sygefravær og stress. Den består af 24 obligatoriske spørgsmål, og dertil kan man tilvælge en række branchespecifikke spørgsmål. Desuden har man mulighed for at formulere egne spørgsmål. Se spørgeskemaet her.

I ressourcebiblioteket indeholder handlingsanvisende anbefalinger til alle de områder, der bliver berørt i APV´en. 

Bygger på Arbejdstilsynets anbefalinger

Spørgsmål og anbefalinger i GAIS´ APV lever naturligvis op til Arbejdstilsynets krav og anbefalinger til den gode arbejdspladsvurdering.  Læs mere her.

Snart tid til at lave APV? Få en demo

Er du også interesseret i at samle trivselsmålinger og APV i samme system, så kontakt os lige her. Vi giver meget gerne en uforpligtende gennemgang af den nye APV-måling og GAIS-platformen i sin helhed. 

Andre indlæg

Forventninger presser balancen hos medarbejdere

Forventninger presser balancen

Hvad har særlig betydning for, at vi oplever et arbejdsliv i balance? Fleksiblitet mellem arbejdsliv og privat, eget og andres forventninger er blandt de ting, der i høj grad spiller ind.

5 ting der gør GAIS særlig

5 ting, der gør GAIS særlig

GAIS er født ud af en drøm om, at alle skal have mulighed for at forbedre deres arbejdslyst. Læs her om nogle af de ting, der gør GAIS særlig.