APV og trivselsmåling i samme system – lad dem supplere hinanden

Nu kan virksomheder og organisationer lave en fuld arbejdspladsvurdering (APV) i GAIS-platformen. Trivselsmålinger og APV samlet i ét system sparer tid og skaber synergi.
Lav jeres arbejdspladsvurdering nemt og digitalt

I GAIS vil vi gerne gøre det nemt for alle at måle og arbejde med medarbejdertrivsel. Det kan være besværligt og tidskrævende for HR og ledelse at jonglere trivselsmålinger og den lovpligtige APV i flere forskellige systemer. Derfor introducerer vi GAIS APV . Det betyder, at nu er APV og trivselsmåling i ét og samme system.

APV og trivselsmåling supplerer hinanden

Selvom det er to forskellige målingstyper, supplerer APV og trivselsmålinger hinanden. Løbende GAIS-målinger kan forebygge og afhjælpe udfordringer i det psykiske arbejdsmiljø, så ildebrande ikke først identificeres i den sjældnere APV-måling. Med GAIS-målingerne kan man også løbende følge effekten af de indsatser, man iværksætter i forlængelse af APV´en. 

Vi holder gratis webinar om trivselsmåling og APV i samme system i GAIS. Læs mere og tilmeld dig her. 

Visuel og enkelt opbygget

En fuld APV-måling i GAIS-platformen er i store træk bygget op som den kendte GAIS-måling. Det betyder, at det er intuitivt og nemt både at opsætte målingen og at aflæse resultaterne. Som i GAIS-målingen kan man både få en digital og downloadet virksomhedsrapport og de udsnitsrapporter, man ønsker. Så snart der er fem besvarelser, kan man følge dataindsamlingen live.

Snart tid til at lave APV? Få en demo

Er du også interesseret i at samle trivselsmålinger og APV i samme system, så kontakt os lige her. Vi giver meget gerne en uforpligtende gennemgang af den nye APV-måling og GAIS-platformen i sin helhed.

Hele vejen rundt om arbejdsmiljøet

APV´en i GAIS måler på fire faktorer: Psykisk arbejdsmiljø, fysisk arbejdsmiljø, sygefravær og stress. Den består af 24 obligatoriske spørgsmål, og dertil kan man tilvælge en række branchespecifikke spørgsmål. Desuden har man mulighed for at formulere egne spørgsmål. Se spørgeskemaet her.

I ressourcebiblioteket indeholder handlingsanvisende anbefalinger til alle de områder, der bliver berørt i APV´en. Derudover kan I nemt igangsætte og uddele handlinger og fokusområder på baggrund af målingens resultater i Handlingscentret. 

Der er også mulighed for at tilføje psykisk apv til jeres trivselsmåling, som ekstra spørgsmål, hvis I ikke vil lave den fulde APV måling. Find ud af mere her.

Bygger på Arbejdstilsynets anbefalinger

Spørgsmål og anbefalinger i GAIS´ APV lever naturligvis op til Arbejdstilsynets krav og anbefalinger til den gode arbejdspladsvurdering.  Læs mere her.

Er du i tvivl om, hvor ofte I skal lave en APV, hvad den går ud på, eller hvilke regler og krav der er til arbejdspladsvurderingen?  Så læs mere i vores artikel med ofte stillede spørgsmål om APV lige her.

Vi har gjort APV nemt for dig

Læs meget mere om GAIS allround APV-værktøj, hvor tilgangen er nemt og datadrevet. Saml APV og trivsesmålinger i samme system, og lad dem supplere hinanden.

Andre indlæg

Hvad er en APV?

Ofte stillede spørgsmål om APV

Hvad er en arbejdspladsvurdering (APV)? Hvem skal lave den og hvor ofte? Det er nogle af de spørgsmål, som ofte bliver stillet om APV. Få svar på regler, krav og best practice her.

Forventninger presser balancen hos medarbejdere

Forventninger presser balancen

Hvad har særlig betydning for, at vi oplever et arbejdsliv i balance? Fleksiblitet mellem arbejdsliv og privat, eget og andres forventninger er blandt de ting, der i høj grad spiller ind.

Arbejdslyst gør samfundet rigere

Arbejdslyst gør samfundet bedre og rigere

God arbejdslyst er godt samfundssind! Ny rapport viser, at løfter vi arbejdslysten i Danmark med 1 point, er gevinsten for samfundsøkonomien 47,6 mia. kr. om året.