CASE

GAIS-måling gav øget anerkendelse hos Novicell

Hos Novicell bruger online marketingchef Henrik Rivera GAIS til en vigtig pejling af, hvordan medarbejderne har det, og hvilke konkrete indsatser de skal sætte i gang for at få trivslen endnu højere.

Trivselsmåling hos Novicell

Anerkendelse

SOM indsatsfokus

MUS-samtaler

med brug af personlig måling

ÅRLIGE MÅLINGER
0

Medarbejdertrivselmåling giver anledning til dialog


Konsulenthuset Novicell har brugt GAIS i mange år. I marketingchef Henrik Riveras afdeling bruges medarbejdertrivselsmålingen til at få et overblik over arbejdslysten.
“En glad medarbejder er naturligt også en medarbejder, der har det godt på arbejdet, og dermed også performer bedre på arbejdet, ” siger han. 

Trivselsmålingen bruges til at tale i plenum om, hvor arbejdslysten kan styrkes, og derudover bruges GAIS-målingen også i MUS-samtaler.

“Med GAIS kan jeg få et overblik over teamets trivsel ud fra forskellige parametre, og så kan jeg sammenligne resultatet med danskernes gennemsnitlige arbejdslyst. Det er lige det, jeg har brug for,” siger Henrik Rivera. 

Indsats efter måling gav mere anerkendelse


GAIS-målingen gav øget anerkendelse hos Novicell. 
På et tidspunkt viste en af deres trivselsmålinger, at anerkendelse var et område, der kunne styrkes. 
På baggrund af denne indsigt introducerede de i afdelingen et feedbackboard, og i de efterfølgende målinger kunne de se, at der var sket en stigning i arbejdslysten på dette område. 

“Mine medarbejdere har taget meget positivt imod GAIS, og det har givet anledning til utrolig mange gode snakke, som ellers kan være svære at tage op. Først når man rent faktisk svarer på de her spørgsmål, bliver man opmærksom på, at noget kan blive bedre, eller at der er noget, man skal gøre mere af,” siger Henrik Rivera. 

Vi er glade for at bruge GAIS, fordi det for det første er nemt at gå til, det er godt designet, og derudover giver GAIS dig værktøjer til at arbejde med specifikke punkter. 
GAIS giver mig også et overblik over, om mennesket har det godt – og ikke bare om det er en god produktionsressource. 

Novicell logo

Henrik Rivera

Head of Online Marketing & Design i Novicell

Andre der fik hjælp med GAIS