Godt Smil retter fokus på det, der er vigtigt for medarbejderne

Kollegaer

som bedste resultat

I Arbejdslyst score
50
Årlige målinger
0

Hos tandlægekæden Godt Smil bruger de GAIS for at få et overblik over arbejdslysten, både som helhed, men også på de enkelte afdelinger. Her finder de frem til, hvilke faktorer der skal prioriteres og arbejdes på for at øge den overordnede arbejdslyst. 

“Vi tror på, at arbejdslyst og trivsel skabes ved, at man mestrer sit arbejde og er med til at levere gode resultater. Arbejdslyst og trivsel skabes i et samarbejde, hvor alle bidrager til at løfte hinanden i flok og gøre hinanden gode,” fortæller Stefan Patti, COO i Godt Smil.

Lederne dykker ned i data

Godt Smil arbejder på at forbedre trivslen i dagligdagen. For at opnå dette bliver data fra GAIS-målingen gennemgået af lederne fra hver enkelt klinik. Målingen giver Godt Smil værktøjer til at starte nye initiativer til at forbedre arbejdslysten. 

“Hver leder gennemgår målingen og bliver klædt på til, hvor der skal rettes fokus, og hvordan den videre proces sættes i gang. GAIS har givet både virksomheden og den enkelte medarbejder brugbare værktøjer til at forbedre trivslen på arbejdspladsen,” fortæller Stefan  Patti.

GAIS-fokuskort hjælper Godt Smil med at prioritere, hvilke handlinger der skal fortages for at forbedre arbejdslysten.

“Med brug af fokuskortet retter GAIS vores fokus på de faktorer, som er vigtigst for medarbejderne. Vi kan lide fokuskortet, fordi det styrer, hvilke områder vi skal have fokus på for at forbedre trivslen på arbejdspladsen” fortæller Stefan Patti.

Godt Smil bruger GAIS, fordi det er nemt at anvende. GAIS har givet både virksomheden og den enkelte medarbejder brugbare værktøjer til at forbedre trivslen på arbejdspladsen. Med brug af fokuskortet retter GAIS vores fokus på de faktorer, som er vigtigst for medarbejderne.

Godt smil

Stefan Patti

COO i Godt Smil

Andre der fik hjælp med GAIS