Julemandens trivselsmåling 2021

Hvordan går det med arbejdslysten i Juleland?
En ganske særlig virksomhed har igen i år lavet en GAIS-måling. Der er særlig travlt hos nisserne og rensdyrene i Juleland i december, og det er værd at holde ekstra godt øje med arbejdslysten midt i trængslen. Kig med ind i julemands virksomhedsrapport, og lad os se på, hvordan det går.
Julemandens måling

Vi er glade for, at Julemanden igen i år har valgt at sætte fokus på trivslen blandt nisserne, overnisserne, rensdyrene og alle de andre hjælpere i Juleland. Vi har fået lov til at tage et kig i Julemandens trivselsmåling og sammenligne med sidste års GAIS-måling i juleland.

Sidste års måling viste, at der var flere ting at tage fat på for at højne arbejdslysten. Især tyngede det svære arbejdspres i december flere afdelinger.

Siden da, har Julemanden og Overnisserne sat flere initiativer i gang. Blandt andet nye maskiner hos værkstedsnisserne og hos nisserne for indpakning og gavebånd. Men hvad har det mon gjort ved mestringen?

Vi har fået tilladelse til at give et indblik i julemandens trivselsmåling, som GAIS-specialist Louise Kaae vil vise frem i videoen.

Vil du gerne gøre julemanden kunsten efter? Læs mere om, hvordan I kommer i gang med jeres egen trivselsmåling.

Andre indlæg

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

Der findes ikke et quick fix til bedre trivsel. Desværre. Hvis man oprigtigt ønsker at forbedre trivslen, skal man sætte ind med vedvarende fokus og kulturarbejde.

Fokus på kerneopgaven giver god arbejdslyst

Fokus på kerneopgaven giver god arbejdslyst

Teorien om organisatorisk medlemskab gør oprør mod, at arbejdslyst og socialt fællesskab anses som mål i sig selv. Den fælles kerneopgave skal og bør stå i centrum for det kollegiale fællesskab.