GAIS & DI Service indgår samarbejde | GAIS

GAIS & DI Service
indgår samarbejde

Af Signe Holste, Business Relations Manager, GAIS

GAIS og DI Service er gået sammen om et fælles arrangement i Industriens hus i København.

Hvordan sikrer vi trivsel i en digital tidsalder?

Digital omstilling sætter de fleste virksomheder på prøve i forhold til at omstille forretningsmodeller, tankemønstre og arbejdsprocesser, helt ind i kernen af organisationen. Digital transformation bliver derfor hurtigt til et organisatorisk projekt – som udfordrer, udvikler og forandrer opgaver, samt roller og ansvar som medarbejdere. Disse forandringer kan føre til, at både medarbejdere og ledere bliver presset, hvilket går ud over trivslen.

Hos GAIS stiller vi en trivselsplatform til rådighed som bl.a. kan understøtte ledelsen og hele organisationen med de digitale udfordringer. Med GAIS-platformen får alle mulighed for at måle på og arbejde med at opretholde og udvikle arbejdslyst og trivsel. Vi ser det som en helt unik og spændende mulighed at samarbejde med DI Service om at sætte trivslen på dagsordenen i en digital tidsalder.

GAIS har i forvejen en stor brugerskare blandt mellemstore, danske virksomheder, hvilket stemmer godt overens med den målgruppe, som DI Service arbejder for som interesseorganisation.

Marie Hau, som er konsulent og fagligt ansvarlig for forløbet hos DI Service, pointerer fordelene ved at samarbejde om denne vigtige sag: ”Forudsætningen for en succesfuld digital transformation er medarbejderne – og derved også deres trivsel. Netop derfor sætter DI Service fokus på, hvordan vores medlemmer kan få konkrete værktøjer til at imødegå nogle af de udfordringer, der er ved digitale omstillingsprocesser ”.

 

Fælles arrangement i Industriens hus

GAIS og DI Service er gået sammen om et fælles arrangement d. 31. oktober i Industriens hus i København.

Her vil der både være fokus på de problemstillinger, som den moderne ledelse står overfor i en digital tidsalder og fokus på, hvordan man som virksomhed kommer i gang med at måle virksomhedens trivsel ved hjælp af GAIS. Derudover vil der blive præsenteret konkrete cases på, hvordan GAIS-målinger giver ledelsen indsigter, der kan omsættes til indsatser med fokus på øget trivsel.

Jeg er sikker på, at det bliver en rigtig god oplevelse – og ikke mindst, at det kommer til at rykke ved arbejdslysten hos de virksomheder, der deltager.

 

Om arrangementet

Indledende forløb bliver afholdt i Industriens hus i København d. 31. oktober 2019

Du kan tilmelde dig arrangementet hos DI Service her

Deltagere til arrangementet får tilbudt et gratis opfølgningsmøde med én af GAIS certificerede Business partnere. Efterfølgende udarbejdes e-learning introduktionsmateriale som distribueres blandt øvrige DI Service medlemmer

Mere information

Marie Hau
Faglig ansvarlig, Dansk Industri
Direkte +45 3377 4780
Mobil +45 2812 6313
Email mhau@di.dk
Signe Holste
Business Relations Manager, GAIS
Direkte +45 4062 9314
Email signe@gais.dk