GAIS-certificeret konsulenter

I GAIS har vi certificeret mere end 60  GAIS-certificerede konsulenter, som vi samarbejder med.
Vi certificerer både selvstændige konsulenter og konsulenter i konsulenthuse. 

De GAIS-certificerede konsulenter er glade for at kunne benytte sig af GAIS som en del af deres professionelle værktøjskasse.  

Læs mere om, hvad de enkelte konsulenter har fået ud af at blive certificeret i GAIS.

 

Mette Holmgaard
"Jeg oplever flere kunder, som gerne vil vide mere om GAIS og bruge det i deres virksomhed"

Mette Holmgaard arbejder med ledelses og medarbejderudvikling. Hendes ekspertise områder er misforståelser i kommunikation og udfordringer i samarbejdet.

“Jeg har brugt GAIS i min konsulentvirksomhed i 3 år, og interessen for GAIS bliver større måned for måned. Da muligheden for at blive certificeret GAIS konsulent udkom, var jeg ikke i tvivl om, at det skulle jeg. Primært fordi mine kunder har stor tillid til og forventninger om, at jeg håndterer hele trivselsprocessen, og derfor havde jeg brug for at få GAIS systemet helt ind under huden. Der var flere elementer, jeg ikke kendte så godt, så certificeringen har givet stor værdi i mit arbejde.” 

Lise Lefevre

Lise Lefevre arbejder med trivsel i dagligdagen. Hun hjælper virksomheder med at forene trivsel og performance.

”Jeg har anvendt GAIS i 4 år, og jeg er helt vild med
platformen! Den er intuitiv, let at gå til og brugervenlig. Og det bedste er, at mine kunder har præcis samme oplevelse af den.”

“Da jeg deltog i certificeringen, havde jeg allerede anvendt GAIS i 2 år. Men certificeringen gav mig endnu dybere forståelse for de tekniske detaljer, man skal være opmærksom på, når man opretter målingen. Jeg anbefaler GAIS på det varmeste.” 

 

“Jeg bruger GAIS som en vigtig del af min værktøjskasse som trivselspartner for SMV-virksomheder. Jeg ‘faldt for’ kvaliteten og ikke mindst det indlagte fokus på, at trivsel samskabes mellem ledere og medarbejdere. Dialogværktøjet er intuitiv, og alle får konkrete anbefalinger til den løbende trivselsudvikling.”

Logo GAIS ambassadør Krunika

René Krogsgaard Rønne

Certificeret GAIS konsulent