GRATIS WEBINAR

Balancemåling: Hold øje med jeres balance
og skab sunde arbejdsliv

📍 Onsdag den 28. august 2024 kl. 09.00-09.45 (Online)

På dette webinar sætter vi fokus på den vigtige balance i arbejdslivet. Vi viser dig, hvordan I kan bruge GAIS Balancemåling til at dykke dybere ned i balancen, så I sammen kan forebygge ubalance i en tid, hvor arbejdslivet er i forandring.

Vidste du, at kun hver fjerde på det danske arbejdsmarked oplever en høj grad af balance mellem arbejdsliv og deres privatliv?*
Der er god grund til at sætte større spot på balancen i arbejdslivet, så vi undgår mistrivsel, udbrændthed og sygemeldinger – og 
 i stedet for sikre et sundt arbejdsliv med højt engagement og trivsel.  Dette kan I sammen gøre som arbejdsplads.

Arbejdslivet er i konstant forandring, og der er flere steder, hvor vi sættes under pres. For mange bliver arbejdslivet på godt og ondt mere og mere grænseløst. Vi kæmper med egne forventninger eller andres uklare forventninger. På mange arbejdspladser er balancen mellem tid og opgaver en evig kamp. 
Alle er udfordringer, der skal tages hånd om, da oplevelsen af manglende balance hænger tæt sammen med oplevelsen af at være stresset. 

På webinaret vil vi 
særligt demonstrere og give et indblik i GAIS Balancemåling. Målingen er bygget op omkring dimensioner af arbejdslivbalancen, der præger et moderne arbejdsliv i dag, bl.a. grænseløst arbejde, forventninger, opgavestyring, hjemmearbejde, pauser og fordybelse. 

På webinaret vil vi bl.a. kigge nærmere på:

Der vil undervejs i webinaret være mulighed for at stille spørgsmål i chatten, hvor vi sidder klar til at besvare. Det er gratis at deltage.

*Kilde: Videncenter for God Arbejdslyst, God Arbejdslyst Indeks.

Mød dine oplægsholdere

Louise Johansen

Louise Johansen

Sales & Customer Succes Specialist
GAIS

Malene fra GAIS

Malene Meyer Jensen

Sales & Customer Succes Specialist
GAIS

Tilmeld dig webinaret her

Onsdag den 28. august 2024 kl. 09.00 – 09.45 (Online)

Gå ikke glip af et spændende webinar, hvor vi folder de forskellige dimensioner af balance i arbejdslivet ud, som er oppe i tiden. Vi viser, hvordan I kan måle og forbedre arbejdslivsbalancen på jeres arbejdsplads. 
Udfyld formularen, så sender vi dig et link til webinaret.