Mål og forbedr
din arbejdslyst

Få et bedre indblik i din trivsel i arbejdslivet med en personlig GAIS-måling. 

Trivselsmålingen måler din arbejdslyst ud fra syv faktorer, der alle har en særlig betydning for trivslen. 

Det er enkelt, gratis og anonymt at tage målingen, og bagefter får du en personlig rapport med indsigter og anbefalinger til at forbedre din arbejdslyst.

Sådan tager du
din personlige GAIS måling

Opret en profil

Opret en profil på GAIS-platformen. Det er gratis og giver dig adgang til at besvare målingen

Tag målingen

Tag målingen

Besvar spørgsmål om din generelle arbejdslyst og syv vigtige faktorer. Svar på en skala fra 0 til 10.

Personlig rapport

Efter målingen modtager du med det samme din GAIS-rapport med indsigter i dine resultater.

Værktøjer

Du får adgang til nyttige værktøjer og ressourcer, der kan hjælpe dig til at styrke din arbejdslyst.

 

Kom nemt i gang

Ved at oprette dig på GAIS platformen accepterer du GAIS’ vilkår og betingelser.

Opret din profil
og kom i gang

Det er nemt at komme i gang med din første måling. Alt, du skal gøre, er at oprette en personlig profil. 

Med dette enkle skridt får du adgang til GAIS-platformen, der vil hjælpe dig med at udforske din arbejdslyst og få en dybere forståelse af, hvad der er vigtigt for dig for at trives i dit arbejde. 

 I din personlige rapport finder du gode råd, værktøjer og guides til at arbejde videre med din trivsel. 

Personlig GAIS rapport

Din GAIS-rapport er fyldt med indsigter, guides og værktøjer til at forbedre din arbejdslyst. Den giver dig et klart billede af din trivsel og viser, hvor du kan gøre fremskridt.

Brug rapporten i samtaler med din leder, jobrådgiver eller karriererådgiver.

Den hjælper dig med at planlægge forbedringer og følge din udvikling over tid. Rapporten indeholder konkrete anbefalinger og værktøjer til at skabe positiv forandring. Gå på opdagelse i rapporten og tag kontrol over din arbejdslyst.

GAIS virksomhedsrapport

Din arbejdslyst måles på 7 vigtige faktorer

GAIS-målingen vurderer din arbejdslyst ud fra syv nøglefaktorer: mening, kolleger, medbestemmelse, resultater, balance, mestring og ledelse. Disse faktorer udgør tilsammen arbejdslysten og giver et helhedsbillede af din trivsel på arbejdspladsen.

Mening

Det er godt for din arbejdslyst, når du oplever, at du bruger dit arbejdsliv på noget, der giver mening for dig selv og andre – og når du kan se, at netop dit bidrag har værdi.

Mestring

Når du oplever mestring, har du en følelse af, at du behersker de udfordringer, du møder i løbet af din arbejdsdag. Det er vigtigt for din arbejdslyst, at dine arbejdsopgaver passer til dine kompetencer, og at du har mulighed for at udvikle dig.

Balance

Din arbejdslyst påvirkes af din oplevelse af, om der er balance mellem antallet af opgaver og den tid, du har til at løse dem. Men du er mere end dit arbejde. Derfor skal der også være balance mellem dit arbejdsliv og dit privatliv.

Balance er vigtig for arbejdslysten

Resultater

Det har betydning for din arbejdslyst, at du véd, hvad du skal nå i løbet af din arbejdsdag og kan se konkrete resultater af dit arbejde.

Det handler om klare mål og oplevelsen af, at du udretter noget.

Ledelse

Den ledelse, du bliver udsat for, har stor betydning for din arbejdslyst. Det er vigtigt, at du oplever at have en god og tillidsfuld relation til din leder, og at din leder er kompetent  –  både fagligt og socialt.

Medbestemmelse

Når du oplever medbestemmelse på jobbet, kan det mærkes på din arbejdslyst. Medbestemmelse handler om indflydelse og muligheden for selv at tilrettelægge dine arbejdsopgaver. Det handler også om din oplevelse af balancen mellem frihed og kontrol.

Kolleger

Dine kolleger er vigtige for din livsglæde og din arbejdslyst. Et godt kollegaskab er præget af tillidsfulde relationer og et værdifuldt socialt og fagligt samspil.

Previous slide
Next slide
Personlig GAIS-rapport skaber engagement

Skal hele din arbejdsplads måle trivslen?

Det har en række fordele at måle og forbedre arbejdslysten sammen som arbejdsplads.
Med GAIS-platformen får I et sprog for at tale om trivsel.  I kan kontinuerlig indsamle data om jeres trivsel på tværs af afdelinger, så I kan identificere de områder, der har potentiale for forbedring.

Gør trivsel til en naturlig del af jeres kultur, hvor I forebygger mistrivsel og sygefravær og i stedet øger jeres arbejdslyst og engagement.