GRATIS WEBINAR

Ledelsesmåling: Udvikl jeres ledere og styrk arbejdslysten

📍 Onsdag d. 27. september kl. 09.00-09.45 (Online)

På dette webinar sætter vi fokus på værdifuld lederfeedback, der kan udvikle jeres organisation og højne trivslen. Vi viser dig, hvordan du bruge GAIS Ledelsesmåling til at dykke dybere ned i de facetter af ledelse, som vi ved kan bidrage til at højne arbejdslysten.

Vidste du, at medarbejdernes forhold til deres leder har fire gange så stor betydning for arbejdslysten, som forholdet til kollegerne?
Det ved vi fra en undersøgelse lavet af Videncenter for God Arbejdslyst. Det er med dette bagtæppe, at vi på webinaret vil se nærmere på, hvilke aspekter af ledelse, man med fordel kan kigge dybere ind i for at sikre trivsel og god arbejdslyst. 

På webinaret vil vi særligt demonstrere og give et indblik i GAIS Ledelsesmåling. Med denne måling kan I indsamle ledelsesfeedback, skabe et sprog for ledelse og undgå at lede i blinde. 
Vi vil på webinaret kigge nærmere på datagrundlag, spørgeramme, og hvordan afrapporteringen af ledelsesmålingen fungerer. 

Der vil undervejs i webinaret være mulighed for at stille spørgsmål i chatten, hvor vi sidder klar til at besvare. 

Mød dine oplægsholdere

Gitte Krogh Nørgaard

Senior Consultant
GAIS

Malene fra GAIS

Malene Meyer Jensen

Sales & Customer Succes Specialist
GAIS

Tilmeld dig webinaret her

Onsdag den 27. september kl. 09.00 – 09.45 (Online)

Gå ikke glip af et spændende webinar, hvor vi folder de forskellige dimensioner af ledelse ud, betydningen for arbejdslysten og viser, hvordan I kan indsamle ledelsesfeedback.
Udfyld formularen, så sender vi dig et link til webinaret.