GAIS Plus | GAIS

GAIS Plus

Få meget mere ud af jeres GAIS-målinger

GAIS Plus-abonnementet er til virksomheder og organisationer, der ønsker en ekstra sikkerhed for support og hjælp til at komme godt i gang med GAIS. Abonnementet indeholder også uddannelse, netværk og udvidet funktionalitet til rådighed.

Hjælp til at skabe og udvikle trivselskultur

Arbejdslyst kommer ikke af sig selv. Det kræver et oprigtigt ledelsesfokus og vedholdenhed at udvikle og fastholde trivsel. Men resultaterne taler også sit eget sprog. Høj arbejdslyst kan aflæses i engagement, fastholdelse af medarbejdere, mindre sygefravær.

Med GAIS Plus-abonnement får I professionel hjælp til at etablere og fastholde en trivselskultur med udgangspunkt i trivselsmålinger. Med hvilken frekvens og i hvilken form, I bruger GAIS, er naturligvis op til jer. Vi understøtter den form, der passer til jer.

Alle brugere Gais plus virksomheder

Services for alle brugere

Fuld adgang til GAIS-platformen ?

Alle brugere har fuld adgang til at lave målinger på GAIS-platformen og modtage GAIS-rapporter efter endte målinger. GAIS Business Partnere har dog en særlig partnerindgang, og GAIS Plus-abonnementer har adgang til nogle ekstra funktionaliteter.

Individuelle målinger ?

Enhver kan lave sin egen, individuelle GAIS-måling og på den måde få et overblik over, hvordan det står til med arbejdslysten.

Virksomhedsmålinger ?

Med virksomhedsmålinger kan I måle arbejdslysten i hele organisationen og lave udsnit i de delmængder, I ønsker. I får en virksomhedsrapport med resultaterne for hele virksomheden og udsnitsrapporter med resultaterne for de udsnit, I har valgt.

Vis GAIS-score på jeres website ?

Virksomheder, der ønsker at vise omverdenen og jobsøgere, hvordan trivslen er på arbejdspladsen, kan generere en embed-kode, som kan bruges på jeres eget website. Der er kun tale om de overordnede scores, og I har fuld kontrol over, hvor det skal vises. Læs mere her. 

Personlige rapporter til medarbejdere ?

I forbindelse med en virksomhedsmåling får hver medarbejder sin egen rapport med overblik over egen arbejdslyst og personlige anbefalinger baseret på de individuelle resultater.

Anbefalinger og værktøjer ?

I forlængelse af en GAIS-måling bliver alle brugere præsenteret for anbefalinger og værktøjer til at arbejde videre med arbejdslysten.

Programmer ?

I forlængelse af en GAIS-måling bliver både ledere og medarbejdere præsenteret for målrettede programmer. Et program er et kort e-learningsforløb med typisk 4-6 forskellige elementer, som kan tages over tid.

Automatisk gentagelse af målinger ?

Med automatisk gentagelse kan GAIS hjælpe jer med at systematisere jeres trivselsarbejde. Målingen kan sættes op til at køre med den frekvens, I ønsker.

Gem rapporter som PDF + PowerPoint ?

I kan gemme og downloade både overordnede og delrapporter som PDF og PowerPoint. Rapporterne kan deles med dem, det er relevant for.

Importer deltagere fra datafil ?

I kan invitere deltagere til virksomhedsmålingen ved at importere en datafil. Filens data danner grundlag for efterfølgende muligheder for at filtrere og nedbryde data.

Zendesk hjælpeunivers ?

I GAIS Zendesk gratis´ hjælpeunivers finder I svar på en masse spørgsmål om, hvordan man opsætter sin måling, forstår sin GAIS-rapport og meget mere.

Skriftlig support ?

Alle brugere kan sende en skriftlig support-anmodning via GAIS Zendesk.

Særligt for GAIS Plus-abonnenter

Prioriteret support ?

Med GAIS Plus abonnement kommer I foran i supportkøen, hvis I har udfordringer med brugen af GAIS. Via vores support-kanal vil vi svare inden for 24 timer på hverdage. Hvis jeres udfordring kræver tekniske løsninger, vil disse også blive prioriteret. Den prioriterede support gælder for alle administratorer af jeres virksomhedsprofil.

Telefonsupport/videomøder ?

Med GAIS Plus abonnement har I mulighed for support via telefon eller videomøde med en GAIS-konsulent. Via zendesk sender I en anmodning om et opkald/videomøde, og vi ringer jer op inden for 24 timer på hverdage.

Avanceret teknisk support ?

I har adgang til avanceret, teknisk support i forbindelse med sammenlægning af målinger, fejl, restore, backup ect.

Egne programmer ?

Jeres virksomhed får mulighed for at lægge egne programmer i GAIS. På denne måde kan I tilbyde specifikt indhold til jeres medarbejdere, der kan forbedre arbejdslysten.

Kom-godt-i-gang-pakke ?

Har I brug for hjælp til at komme i gang med jeres første måling, kan I gøre brug af denne pakke. Den består af forberedelsesmateriale til jer og et videomøde med en GAIS-konsulent. Videomødet fokuserer på jeres behov og hjælper jer til det bedst mulige afsæt for målingen. Pakken sluttes af med et opfølgende videomøde, når I har gennemført den første måling.

Velkomstpakke og nyhedsmail ?

Når I har tegnet jeres GAIS Plus abonnement, modtager I en velkomstpakke via mail. Pakken indeholder introduktionsvideoer, beskrivelse af de mange forskellige services i jeres abonnement og information om kommende begivenheder. I vil herefter også modtage en nyhedsmail særligt for GAIS Plus abonnementer

Match med GAIS-partner ?

Har I brug for facilitering eller hjælp til at arbejde videre med jeres trivsel eller kultur, kan vi matche jer op med en at vores dygtige GAIS Business Partnere. De er alle certificerede og benytter GAIS som afsæt for forandringsprocesser på små og store arbejdspladser.

2 pladser på kick-off seminarer ?

I får to gratis pladser på kick off-seminarer, der udbydes halvårligt. Kick off-seminarerne indeholder spændende inspiration til trivselsarbejdet og mulighed for hands on indføring i brug af GAIS-platformen.

1 plads på arbejdslystuddannelse ?

Med GAIS Plus har I én gratis plads på Krifas arbejdslystkonsulentuddannelse. Normalprisen er 7.900 kr. Uddannelsen tager seks dage fordelt over nogle måneder og giver ny viden og konkrete værktøjer til at arbejde med motivation, effektivitet og trivsel. Vær opmærksom på, at I ved afmelding senere end 6 uger før uddannelsesstart, faktureres fuld pris for uddannelsen. Ved afmelding senest 6 uger før uddannelsesstart, faktureres I for halvdelen af deltagerprisen.

Virksomhedens logo på GAIS ?

Med GAIS Plus har I mulighed for at brande GAIS med jeres eget logo. I kan uploade eget logo, som bliver synligt på GAIS-platformen i diverse rapporter og i PowerPoint og PDF-rapporterne.

Bliv opgraderet til GAIS Plus

– årlig abonnementspris er baseret på antal deltagere i GAIS-målingerne

Op til 50 deltagere

Pris: 5.000 ,-

Op til 50 deltagere

Op til 100 deltagere

Pris: 10.000,-

Op til 100 deltagere

Op til 200 deltagere

Pris: 20.000,-

Op til 200 deltagere

Op til 300 deltagere

Pris: 30.000,-

Op til 300 deltagere

Op til 400 deltagere

Pris: 40.000,-

Op til 400 deltagere

Op til 500 deltagere

Pris: 50.000,-

Op til 500 deltagere

Over 500 deltagere

Pris: Kontakt os

Over 500 deltagere

Alle priser er inkl. moms

Din Pris:

Kontakt os

Platformens funktionaliteter

Platformen har en lang række funktionaliter, der hjælper til at 

  • analysere på GAIS-målingens resultater
  • prioritere de indsatser, der har størst effekt
  • sætte handlinger i gang, der løfter arbejdslysten

Compliance

Med GAIS Plus abonnement får I en sikker og compliant løsning. I har en formaliseret aftale med GAIS, der giver sikkerhed for prioriteret support på en stabil platform, datasikkerhed og opdateret viden om brug og funktionalitet. Og GAIS lever selvfølgelig op til gældende GDPR-standarder både når det gælder databeskyttelse og -behandling.