Lav den gode kommunikationsplan

Det kan virke som en kæmpe opgave at skulle planlægge og eksekvere al kommunikationen i forbindelse med en trivselsproces. Vi har samlet en guide til jer, der giver jer overblikket og tager jer igennem de syv vigtigste elementer i en god kommunikation.
Lav den gode kommunikationsplan

En kommunikationsplan kan give jer overblikket over al den kommunikation, der er forbundet med trivselsprocessen. Her er det vigtigt, at jeres kommunikation hænger tæt sammen med den proces, I har planlagt.

Vi har samlet en guide med skabeloner, eksempler og 7 konkrete elementer, som I skal være opmærksomme på, når I planlægger jeres kommunikation.

Materialet er forbeholdt GAIS Plus-abonnenter. 


Andre indlæg

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

GAIS hjælper til vedvarende trivselsfokus

Der findes ikke et quick fix til bedre trivsel. Desværre. Hvis man oprigtigt ønsker at forbedre trivslen, skal man sætte ind med vedvarende fokus og kulturarbejde.

Brug GAIS til jeres psykiske APV

Brug GAIS til jeres psykiske APV

Slip for dobbeltarbejde med at lave både psykisk APV og trivselsmåling. Med et nyt, valgfrit spørgsmålskatalog til GAIS-målingen, kan det muligt at integrere den psykiske APV i jeres GAIS-måling.

5 ting der gør GAIS særlig

5 ting, der gør GAIS særlig

GAIS er født ud af en drøm om, at alle skal have mulighed for at forbedre deres arbejdslyst. Læs her om nogle af de ting, der gør GAIS særlig.