Læg en plan for den gode proces - GAIS

Læg den gode plan for processen

Gode intentioner kan ødelægges af en dårlig proces. Det er derfor vigtigt at få lagt en god plan for udrulning af jeres trivselsproces. Få inspiration til at gøre det selv.

 

En vellykket trivselsarbejde kommer ikke alene ved at lave GAIS-målinger. Det kræver opfølgning og fokus i hverdagen. Udrulningen af trivselsprocessen er afgørende for, hvordan den bliver taget imod af både medarbejdere, ledere og ledelse. Det handler om at skabe tryghed og medejerskab,  og at de forskellige grupper af aktører bliver klædt på til at udfylde deres rolle og påtage sig deres ansvar i processen. 

 

Download procesplan (forbeholdt Plus-abonnenter) 

Få inspiration til at lave jeres egen procesplan. Dokumentet indeholder et eksempel på proceselementer for henholdsvis HR, mellemledere og medarbejdere. Der er også en template, som I selv kan udfylde og skabe overblik over jeres forløb. Materialet er forbeholdt GAIS Plus-abonnementer.

 

Gå til procesplan (For GAIS Plus)

Få mere ud af GAIS med Plus-abonnement

GAIS Plus-abonnementet er til virksomheder og organisationer, der ønsker en ekstra sikkerhed for support og hjælp til at komme godt i gang med GAIS. Abonnementet indeholder også uddannelse, netværk og udvidet funktionalitet til rådighed.

Få et tilbud