Julemandens måling 2021

Hvordan går det med arbejdslysten i Juleland?
En ganske særlig virksomhed har igen i år lavet en GAIS-måling. Der er særlig travlt hos nisserne og rensdyrene i Juleland i december, og det er værd at holde ekstra godt øje med arbejdslysten midt i trængslen. Kig med ind i julemands virksomhedsrapport, og lad os se på, hvordan det går.
Julemandens måling

Vi er glade for, at Julemanden igen i år har valgt at sætte fokus på trivslen blandt nisserne, overnisserne, rensdyrene og alle de andre hjælpere i Juleland.

Sidste års måling viste, at der var flere ting at tage fat på for at højne arbejdslysten. Især tyngede det svære arbejdspres i december flere afdelinger.

Siden da, har Julemanden og Overnisserne sat flere initiativer i gang. Blandt andet nye maskiner hos værkstedsnisserne og hos nisserne for indpakning og gavebånd. Men hvad har det mon gjort ved mestringen?

Vi har fået tilladelse til at give et indblik i deres julemåling, som GAIS-specialist Louise Kaae vil vise frem i videoen.

Andre indlæg

Forventninger presser balancen hos medarbejdere

Forventninger presser balancen

Hvad har særlig betydning for, at vi oplever et arbejdsliv i balance? Fleksiblitet mellem arbejdsliv og privat, eget og andres forventninger er blandt de ting, der i høj grad spiller ind.

Rapport omkring arbejdslyst gør samfundet bedre og rigere

Arbejdslyst gør samfundet bedre og rigere

God arbejdslyst er godt samfundssind! Ny rapport viser, at løfter vi arbejdslysten i Danmark med 1 point, er gevinsten for samfundsøkonomien 47,6 mia. kr. om året.