GAIS – forandrer arbejdslyst

Tilbage til forsiden 

Alle mennesker ønsker et godt arbejdsliv, der er meningsfuldt og præget af trivsel. Alle arbejdspladser ønsker at skabe resultater ud fra det formål, de er sat i verden for. Men det kommer ikke af sig selv.

GAIS forandrer arbejdslysten for mennesker og arbejdspladser. GAIS gør det tydeligt, hvor trivslen halter, hvor meningen mangler, og hvor balancen er udfordret. GAIS sætter tal på, hvordan det står til. GAIS giver overblik over, hvor der kan sættes ind, og hvad der kan gøres. GAIS guider og inspirerer ledere og medarbejdere til i fællesskab at øge arbejdslysten.

Kort og godt er GAIS en online platform, hvor du kan måle din eller dit teams arbejdslyst baseret på faktorerne fra God Arbejdslyst Indeks. På baggrund af resultaterne giver vi individuelle anbefalinger til din eller dit teams situation.

GAIS bygger på års forskning fra Krifas Videncenter for God Arbejdslyst, Institut for Lykkeforskning og Kantar Gallup. God Arbejdslyst Indeks kortlægger danskernes arbejdslyst og sætter konkrete tal på arbejdslysten, og hvordan man bedst forbedrer den. Den viden bringer GAIS i spil, så ethvert individ eller team, kan måle arbejdslysten, blive klogere på arbejdslysten og få konkret hjælp, inspiration og værktøjer til netop deres situation.

Cyklister